Első lépésként kattints az alábbi videóra, nézd meg (11 perc), melyből  az alapvető információkat megismerheted.

 

 

Ez a videó a Future Real Estate Network Ltd (FREN) hivatalos bemutató videója, amely jelen nyilatkozat változtatás nélküli megjelenítésével engedélyezett tartalomnak minősül. A részletek a cég hivatalos weboldalán ismerhetőek meg: https://www.fren-system.co.uk.

Jelen oldal nem a Future Real Estate Network oldala! Kattiints a fenti linkre, a Future Real Estate Network (FREN) hivatalos weboldalának nyitóoldalán megismerhetsz és elolvashatsz minden információt, ami a döntéshez szükséges.

A rendszer leírását az alábbi linkről is elérheted, a kezdőoldal alján megtalálod az Általános Felhasználási és Vásárlási feltételeket, valamint az Ösztönző Program leírását:

 

További információk a honlapon.

 

Az ingatlanfinanszírozási rendszerhez a regisztráció ingyenes, mégis amennyiben döntöttél érdemes minél előbb regisztrálnod, hogy elfoglald a helyed az ingatlan mátrixban. Ha már regisztráltál a rendszeren belülről lesz lehetőséged megismerni a működést és figyelemmel kísérni a fejlődést.

Az alábbi linken tudsz regisztrálni, mint ajánlód mindenben segíteni foglak, hogy minél hamarabb hozzájuss legújabb ingatlanodhoz és azt a lehető legrövidebb idő alatt ki is fizesd, ha befektetőként gondolkozol, akkor pedig egy jövedelmező ingatlanportfóliót építs fel:

 

Regisztrációhoz kattints ide!

 

Az ingatlanfinanszírozási rendszer elindult, több szerződéskötés és folyósítás megtörtént, valamint jelentős számú ügylet intézése van folyamatban.

 

Tóth István

További információ a rendszerről: