A 2014. évi Traktorhúzó Európa Kupa hirdetőtáblákra kihelyezett plakátjainak licitálása az alábbiak szerint fog történni:

Licitálásra kerül 4 db. plakát, melyek kb. 6 hétig köztéri hirdetőkön lesznek kihelyezve, ami a plakátok színét befolyásolhatja (fakulhatnak).

A plakátok mérete: kb. 115 cm. széles és kb. 170 cm. magas.

A plakátok anyaga: 220 grammos papír.

 

A licitáláson bárki részt vehet, aki elfogadja a jelen szabályzatot és kitölti a kapcsolódó Google-űrlapot. Az előző évi sikerre tekintettel egy e-mail címről csak egy ajánlatot fogadunk el.

A licitálás időtartama: 2014. július. 10. nulla órától 2014. augusztus 18. nulla óráig tart. Ezt követően lesz kihirdetve az eredmény.

 

A licit ideje alatt beérkező ajánlatok Google táblázatban lesznek rögzítve, ahol az ajánlattevők egyes ajánlatainak beérkezését a Google rendszere automatikusan időbélyeggel látja el, amely másodpercre pontosan rögzíti a beérkezett ajánlat időpontját. Ezenkívül rögzítve lesz az ajánlattevő neve, e-mail címe a felajánlott összeg, illetve az, hogy elfogadja a licitálás szabályait.

A legkisebb ajánlható összeg 15 000,- azaz tizenötezer forint, amely a plakát előállítási költségét, kiszállítási díját és az utánvétel költségét tartalmazza.

 

Érvénytelen az az ajánlat, amely:

  1. 2014. július. 10. nulla óra előtt vagy 2014. augusztus 18. nulla óra után érkezik.
  2. A 15 000,- azaz tizenötezer forintnál kisebb összegű ajánlat.
  3. Ugyanarról az e-mail címről érkező kisebb összegű ajánlat(ok).

A licit lezárulta után az ajánlatok érvényességének szoftveres ellenőrzése után (az érvénytelen ajánlatok a táblázatban piros színnel lesznek jelölve) az ajánlatuk összege szerinti csökkenő sorrendbe lesznek rendezve, az így kialakuló lista első négy helyén szereplő ajánlat tevője nyeri meg az egyes plakátokat. Ugyanolyan összegű ajánlatok közül az kerül előbbre a listán, amely hamarabb érkezett be. A nyerteseket e-mailben értesítjük, bekérjük a postázási címüket, és a GLS csomagküldő szolgálattal utánvéttel kiküldjük számukra a plakátokat. Amennyiben a nyertes(eke)t nem tudjuk kiértesíteni, (mert nem létező e-mail címet adott meg, vagy egyéb okból) a listán következő e-mail cím tulajdonosa lesz nyertes.

 

Licitáláshoz töltse ki az űrlapot: